Mika Liuhamo

Mika on työsuojelun ja työturvallisuuden asiantuntija, joka toimii kouluttajana työsuojelun aiheisiin liittyvissä koulutuksissamme. Mika on kehittänyt asiakasyrityksissämme esimiestyötä ja johtamista, riskien ja työkuormituksen arviointia sekä yhteisen työpaikan turvallisia käytäntöjä. Erityinen kiinnostuksen kohde Mikalla on työsuojelu- ja turvallisuuspäällikön moninainen tehtäväkenttä. 
henkilökuva

Yksi suurimmista vahvuuksista, joka erottaa koulutuksemme muista, on kouluttajiemme asiantuntijuus. Tästä saamme paljon kiitosta asiakkailtamme.

Asiantuntemuksen lisäksi koulutuksissamme näkyy pedagogiset periaatteemme, joista yhteisöllisyys on yksi keskeisimpiä.

Yhdessä tekeminen perustuu vuorovaikutteisuuteen, jota pyrimme vahvistamaan flipped learning -tyyppisellä ajattelulla. Koulutusten tapaamisissa voidaan käyttää yhä enemmän aikaa keskusteluun ja esimerkkien läpikäymiseen, jos opiskeltavaan materiaaliin voi tutustua itsenäisesti etukäteen.  

Tilauskoulutustemme laadun takeena on asiakkaan kanssa tehtävä perusteellinen valmistelutyö. Kouluttajamme käyttävät pelkästään suunnittelemiseen huomattavasti aikaa ja vaivaa.

Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että koulutuksemme antavat osallistujille työkaluja toteuttaa oppimiaan asioita omilla työpaikoillaan.

Haluamme, että osallistujan lisäksi myös työnantaja, joka useasti on koulutuksen maksaja, saa hyödyn koulutuksesta.

Haluatko lisätietoa koulutuksistamme?

Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut koulutuksistamme tai suunnittelet koulutuksen toteuttamista työpaikallasi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.