kuvituskuva
Palvelu

Henkilönsuojainten ja tekstiilien testaus

Tarjoamme standardinmukaisia henkilönsuojainten ja tekstiilien testauspalveluja. Riippumaton ja asiantunteva palvelumme keskittyy henkilönsuojainten ja materiaalien testaukseen äärioloissa. Laboratoriomme valmius kattaa kylmänsuojavaatteiden, -käsineiden ja -materiaalien sekä vesillä käytettävien suojainten ja materiaalien testejä. Asiakkaamme arvostavat erityisesti laajaa osaamistamme, korkeatasoista testauslaboratoriotamme ja nopeaa palveluamme.

Testauslaboratorion akkreditointi päättynyt

Suojaintestauslaboratoriomme T013 akkreditointi päättyi 31.12.2023, mutta tätä ennen myönnetyt testaustuloksemme ja -selosteemme ovat edelleen päteviä suojainten tyyppitarkastukseen vaadittavia teknisiä dokumentteja.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Tarvitsetko lämmöneristävyysmittauksia tuotekehityksen tueksi?

Teemme testauslaboratoriossamme standardinmukaisten kylmänsuojavaatteiden ja -käsineiden testauksen lisäksi myös mm. jalkineiden, päähineiden ja kasvosuojien sekä makuupussien lämmöneristävyysmittauksia. Testauksen tulokset tuovat arvokasta lisätietoa tuotekehitykseen ja tutkimukseen.

Testauslaboratoriomme ovat ainutlaatuisia ja soveltuvat moneen käyttötarkoitukseen

Ainutlaatuiset laboratoriomme Oulussa antavat mahdollisuuden kontrolloida testausolosuhteita laajalla lämpötila-alueella tuulen (0-18 m/s), veden ja kosteuden vaikutuksen ollessa mukana. Siksi niitä voidaan hyödyntää moniin erilaisiin tarkoituksiin.

Laboratorio soveltuu fysiologisiin, lääketieteellisiin ja teknologisiin kehitys- ja tutkimustarkoituksiin. Laboratorion oman monipuolisen tutkimuslaitteiston avulla voidaan tutkia ihmisen lämpötasapainoa ja fyysisen kuormituksen vaikutuksia työkykyyn kylmässä ja kuumassa, sekä vesialtistuksessa. 

Isommissa projekteissa voit myös vuokrata tilojamme. Henkilökuntamme huolehtii silloinkin mittalaitteiden käytöstä.

Standardinmukaiset testauspalvelumme

Asiantuntijamme

Kirsi Jussila

Kirsi Jussila

erikoistutkija
kylmänsuojavaatteet ja -käsineet, materiaalit

Sähköpostiosoite
kirsi.jussila [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 6089

Jenni Kaisto

tutkija
vesillä käytettävät tuotteet

Sähköpostiosoite
jenni.kaisto [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2934