Seminaari

Työterveyshuollon ajankohtaispäivä

Työterveyshuollon ajankohtaispäivässä pääset keskustelemaan alan ajankohtaisista aiheista muiden työterveyshuollon toimijoiden kanssa. Tapahtumassa saat huippuasiantuntijoilta tukea uusimman tutkimustiedon hyödyntämiseen sekä toimintamallien käyttöönottoon ja kehität työtä konkreettisten vinkkien avulla.

Tapahtuma soveltuu erityisesti työterveyshuollossa toimiville ja sen toimintaa kehittäville asiantuntijoille.

Kaksi naista ja mies katsovat yhdessä taulua, jossa on eri värisiä muistilappuja.
Ajankohta
-
Lisätietoa

Tapahtuman ajankohta tarkentuu myöhemmin.

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma järjestetään jälleen syksyllä 2024. 

Lainaus
Palautetta osallistujilta:

Monipuolinen ohjelma ja luennoitsijat ammattilaisia.

Ajankohtaiset aiheet.

Luennoitsijat olivat tosi hyviä ja aiheet mielenkiintoisia ja myös uusia näkökulmia tuli itselle.

Tilaisuus oli kokonaisuudessaan erinomainen, kiitos!

Osallistuminen etänä onnistui erinomaisesti.

Hyödyllisiä sisältöjä työterveyshuollon toimijoille

Meiltä saat tutkimukseen pohjautuvaa ja käytännönläheistä tietoa ja tukea osaamisen sekä työterveystoiminnan kehittämiseen.

Työterveyshuollon Laatuverkostosta löydät työterveyshuollon vaikuttavuudesta ja laadusta innostuneet työterveyshuollon tuottajat sekä arviointityökalut, joista saat ketterän tuen työterveystoiminnan kehittämiseen.

Työterveyspäivät järjestetään lokakuussa 2023. Päivillä eri alojen työterveyden, työsuojelun ja työhyvinvoinnin ammattilaiset ja aiheista kiinnostuneet kokoontuvat saman katon alle edistämään yhdessä hyvää työelämää ja hyvinvointia työstä.

Perjantai-meetingit ovat avoimia työterveyshuollon ja työlääketieteen asiantuntijaluentoja. Aiheet ovat erityisesti työterveyshuoltohenkilöstöä, alan opiskelijoita, työsuojeluhenkilöstöä ja alan tutkijoita kiinnostavia.

Toteutamme työterveyshuollon aihepiiriin liittyvää täydennyskoulutusta työterveyshuollon henkilöstölle ja organisaatioille avoimena koulutuksena ja tilauskoulutuksena. 

Tutustu eri palveluihin alla olevista linkeistä!