Antti Koivula jatkaa Työterveyslaitoksen pääjohtajana

Työterveyslaitoksen pääjohtaja Antti Koivula on valittu jatkamaan tehtävässään. Pääjohtajan tehtävät ovat määräaikaisia, ja Koivulan toinen seitsenvuotinen kausi alkaa elokuussa. Pääjohtajan nimityksestä vastaa Työterveyslaitoksessa ylintä valtaa käyttävä johtokunta.
Antti Koivula

Työterveyslaitoksen mediatiedote 21.4.2022 

Antti Koivula aloitti Työterveyslaitoksen pääjohtajana elokuussa 2015. Työterveyslaitoksessa hän on työskennellyt vuodesta 2012. Aiemmalla työurallaan hän työskennellyt muun muassa Tinnoff Oy:n toimitusjohtajana ja Nokia Oyj:llä strategisen muutoksen ja osaamisen johtamisen tehtävissä. Koulutukseltaan Koivula on tekniikan tohtori, ja väitellyt työpsykologian ja johtamisen kehittämisen alalta. 

Työterveyslaitos on sosiaali- ja terveysministeriön alainen, itsenäinen julkisoikeudellinen yhteisö. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on noin 530. Työterveyslaitoksen asiakkaita ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt ja muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot. 

Työhyvinvoinnin asiantuntijaorganisaationa Työterveyslaitos tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Työterveyslaitoksen visio on ”Hyvinvointia työstä”, koska terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Työterveyslaitos kehittää asiakkaidensa kanssa hyviä työyhteisöjä, turvallisia työympäristöjä ja tukee työntekijöiden työkykyä.  

Lisätietoja 

Työterveyslaitoksen johtokunnan puheenjohtaja Kari Välimäki, puh. 050 559 9177

Pääjohtaja Antti Koivula, Työterveyslaitos, antti.koivula [at] ttl.fi (antti[dot]koivula[at]ttl[dot]fi), puh. 030 474 2340 

Jaa sisältö somessa!