Työterveyslaitoksen verkkopalvelu uudistuu – neljä tapaa hyödyntää sivustoamme

Tervetuloa uudistettuun ttl.fi-verkkopalveluumme, joka on kehitetty saamamme palautteen pohjalta – kaikkia työelämän toimijoita ajatellen! Meillä on valtava määrä työelämän parasta asiantuntijatietoa. Olemme työskennelleet kovasti sen eteen, että löydät etsimäsi asiat helposti ja saavutettavasti. Tutustu sivustolla tapahtuneisiin parannuksiin ja anna rohkeasti palautetta.
kuvituskuva

Tarkastele juuri sinua kiinnostavia teemoja 

Uudesta Teemat-aihekonaisuudesta löydät tutkittua tietoa työhyvinvointiin, työterveyteen ja työturvallisuuteen liittyen. Aihesivumme palvelevat myös kävijöitä, jotka etsivät uusinta tietoa työelämän muutoksesta tai osaamisen kehittämisestä. Voit selailla kaikkia teemoja, keskittyä sinua kiinnostavaan aiheeseen tai hyödyntää hakua. 

Tutustu työelämää palvelevaan tutkimukseemme

Tutkimus ja kehittäminen -osiossa esitellään lähes sata erilaista hankettamme ja ohjelmaamme. Voit tutustua niihin kätevästi teemojen mukaan tai etsiä hakusanalla. Sivujen kautta voit hakea myös tutkimusjulkaisujamme ja perehtyä avoimeen dataamme.  

Löydä palvelut ja koulutukset kätevästi organisaatiosi kehittämisen tueksi 

Työterveyslaitoksen kattavaan palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa erilaiset arvioinnit, mittaukset, analyysit ja konsultaatiot. Palvelut-kokonaisuudesta löydät kaikki palvelumme helposti nopealla silmäyksellä. Palvelut on jaettu seuraaviin teemoihin: 

  • laboratorioanalyysit ja testaus 
  • työlääketiede ja työkyky 
  • työterveyshuollon laatu 
  • työyhteisön toimivuus ja hyvinvointi 
  • työympäristön riskit ja turvallisuus.

Myös laajalla koulutustarjonnallamme on nyt oma osionsa. Koulutus-osion helmi on hakutoiminto, jolla voit hakea koulutuksia hakusanalla ja esimerkiksi toteutustavan, aiheen tai kohderyhmän mukaan.  

Tartu mahdollisuuteen tehdä merkityksellistä työtä 

Haluaisitko sinä, että työstäsi syntyy hyvinvointia – niin itsellesi, asiakkaillesi kuin koko yhteiskunnalle? Yli 500 työntekijän joukossamme työskentelee muun muassa tutkijoita, hoitajia, lääkäreitä, laborantteja sekä eri alojen, kuten IT, koulutus, HR ja viestintä, asiantuntijoita. Yhteinen tavoitteemme on rakentaa Suomeen maailman parasta työelämää. 

Uudelta rekrysivultamme löydät muun muassa kaikki avoimet työpaikkamme ja työtisläisten uratarinoita.

Parannettavaa on aina – auta meitä kehittämään sivustoa jatkossakin! 

Uudistettu palvelumme on nyt julkaistu, mutta se ei ole valmis. Kehitämme sitä jatkossakin käyttäjien palautteen perusteella. Tavoitteenamme on ollut tehdä helppokäyttöinen ja saavutettava sivusto. Sinä päätät, miten onnistuimme. Anna palautetta tästä: verkkopalvelu [at] ttl.fi (verkkopalvelu[at]ttl[dot]fi)

Jaa sisältö somessa!