Työterveyslaitos mukana 13.-15.9. Työhyvinvointi- ja EuroSafety-messuilla – osallistu maksuttomaan seminaariin

Työhyvinvointi- ja EuroSafety-messut järjestetään syyskuussa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Järjestämme messuilla 13.9. maksuttoman Osaamisella työkykyä -seminaarin, jossa puhuvat muun muassa ravintolayrittäjä Henri Alén ja toimittaja Nicklas Wancke. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme myös messuosastollemme.
-
Marja Tuomainen

Marja Tuomainen

johtaja
Minna Huuskonen

Minna Huuskonen

asiantuntija

Osaamisella työkykyä -seminaarissa tuodaan esiin eri näkökulmilta, miten työkykyä ja osaamista voi ylläpitää ja tukea työuran eri vaiheissa.

Seminaarissa kuullaan puheenvuoroja yritysmaailmasta ja Työterveyslaitoksen asiantuntijoilta. Puheenvuoroissa esitellään käytännönlähteisesti työpaikkojen arkea ja esimerkkejä hyvästä työkykyjohtamisesta ja osaamisen ylläpitämisestä. 

Tilaisuuden juontaa toimittaja Sean Ricks

Osaamisella työkykyä -seminaari 

EuroSafety-messuilla työelämäaiheisia tietoiskuja

Työhyvinvointimessujen kanssa samaan aikaan ja samassa paikassa järjestetään EuroSafety-messut. EuroSafety on Pohjoismaiden suurin turvallisuusalan messutapahtuma.

Tervetuloa messuosastollemme A 801 keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa osaamisen kehittämisestä sekä työturvallisuuden ja nolla-ajattelun edistämisestä. Osastolla voit myös kokeilla itse työturvallisuuskoulutusta virtuaalitodellisuudessa! 

Tule myös kuuntelemaan ajankohtaiset tietoiskumme EuroSafety-messujen Skydda-lavalle

Työterveyslaitoksen tietoiskut EuroSafety-messuilla 

Työhyvinvointi- ja EuroSafety-messut ovat maksuttomat rekisteröityneille messuvieraille. Rekisteröidy etukäteen messujen verkkosivuilla: Sisäänpääsy | Työhyvinvointi-messut (tyohyvinvointimessut.fi) 

Nähdään seminaarissa, tietoiskuissa ja messuosastollamme! 

Lisätiedot 

Jaa sisältö somessa!