Peter Peitsalo

Peter Peitsalo toimii valmentajana esihenkilötyön ja johtamisen sekä työhyvinvointia edistävissä koulutuksissamme. Hän on kansainvälisesti sertifioitu Business ja Team coach. Hänen erityisosaamisensa liittyy vahvasti esihenkilöiden, tiimien ja johtajien valmentamiseen, josta hänellä on vankka, yli 15 vuoden kokemus. Peter on kehittänyt asiakkaiden kanssa muun muassa hyvinvoivien tiimien ja työyhteisöjen toimintaa ja käytänteitä sekä esihenkilötyötä ja johtamista, palvelevan ja valmentavan johtamisen keinoin. Hän on tukenut tiimejä myös palautteenannon ja puheeksi ottamisen tiimoilta sekä psykologisen turvallisuuden, tavoitteellisuuden ja resilienssin teemoissa.

Peter Peitsalo

Tuloksellinen ja laadukas työ perustuu aina yksilöiden ja työyhteisön hyvinvointiin.

Peter Peitsalon kanssa voit suunnitella tiimillenne ja työyhteisöllenne sopivan yksilöllisen valmennuskokonaisuuden tarvelähtöisesti. Työskentely koulutuksissa on vahvasti ratkaisukeskeistä, käytännönläheistä ja keskustelevaa. Asioita pohditaan ja työstetään yhdessä, työarkeen peilaten. Tavoitteena on saada asiakas löytämään omat vahvuudet ja potentiaalit sekä ottamaan nämä käyttöön. Valmennuksissa toimintatapa on osallistava, valmentava ja sopivalla tavalla myös haastava.

Peterin valmennuksissa saadaan apua esimerkiksi:

  • Työhyvinvointia ja tuloksellisuutta edistävään esihenkilötyöhön ja johtamiseen
  • Valmentavaan ja palvelevaan johtamiseen käytännönläheisesti
  • Muutoskyvykkyyden ja psykologisen turvallisuuden kasvattamiseen
  • Palautetaitojen kehittämiseen
  • Henkilöstön hyvinvoinnin, innostuksen ja työmotivaation tukemiseen

Luennoitsijan mukaansatempaava ja innostava esiintymistapa kannatteli hienosti koko tilaisuutta.

Tiesithän, että lähi- ja etävalmennuksiamme voidaan täydentää monipuolisilla verkkosisällöillämme? Esimerkiksi Avaimet parempaan johtamiseen -valmennuksen aikana osallistujat työskentelevät valmennustapaamisten välillä verkkoympäristössä itsenäisesti. Valmentajana toimiva Peter Peitsalo tukee työskentelyä ja ryhmän yhteistä keskustelua verkkoalustalla, mikä lisää valmennuksen vaikuttavuutta. Samoin myös verkkovalmennuksemme voidaan toteuttaa valmentajan tuella. Tästä esimerkkinä ajanhallinnan Aika & fokus -valmennus sekä Virtaa palautumisesta -valmennus.

Haluatko tutustua tarvelähtöisiin toteutusvaihtoehtoihimme tarkemmin?  Kysy lisää tai varaa maksuton suunnittelutapaaminen kanssamme.

Haluatko lisätietoa koulutuksistamme?

Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut koulutuksistamme tai suunnittelet koulutuksen toteuttamista työpaikallasi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.