Peter Peitsalo

Peter Peitsalo toimii valmentajana esihenkilötyön ja johtamisen sekä työhyvinvointia edistävissä koulutuksissamme. Työskentely koulutuksissa on vahvasti ratkaisukeskeistä, käytännönläheistä ja keskustelevaa. Asioita pohditaan ja työstetään yhdessä, työarkeen peilaten. Tavoitteena on saada asiakas löytämään omat vahvuudet ja potentiaalit sekä ottamaan nämä käyttöön. Peterin kanssa voit suunnitella tiimillenne ja työyhteisöllenne sopivan yksilöllisen valmennuskokonaisuuden tarvelähtöisesti.
Peter Peitsalo

Tuloksellinen ja laadukas työ perustuu aina yksilöiden ja työyhteisön hyvinvointiin.

Peter Peitsalo on kansainvälisesti sertifioitu Business ja Team coach. Hänen erityisosaamisensa liittyy vahvasti esihenkilöiden, tiimien ja johtajien valmentamiseen, josta hänellä on vankka, yli 15 vuoden kokemus. Peter on kehittänyt asiakkaiden kanssa muun muassa hyvinvoivien tiimien ja työyhteisöjen toimintaa ja käytänteitä sekä esihenkilötyötä ja johtamista, palvelevan ja valmentavan johtamisen keinoin. Hän on tukenut tiimejä myös palautteenannon ja puheeksi ottamisen tiimoilta sekä psykologisen turvallisuuden, tavoitteellisuuden ja resilienssin teemoissa. Peterin kanssa voit suunnitella tiimillenne ja työyhteisöllenne sopivan yksilöllisen valmennuskokonaisuuden tarvelähtöisesti.

Valmennuksissani toimintatapa on osallistava, valmentava ja sopivalla tavalla myös haastava.

Tiesithän, että myös verkkovalmennuksiamme voidaan yhdistää valmennuskokonaisuuksiin tai yksilöidä ja tehostaa valmentajan tukea hyödyntämällä? Kysy lisää eri toteutusvaihtoehdoista ja varaa maksuton suunnittelutapaaminen kanssamme.

Haluatko lisätietoa koulutuksistamme?

Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut koulutuksistamme tai suunnittelet koulutuksen toteuttamista työpaikallasi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.