Tiina Heusala

Tiina Heusala on kouluttajana Työterveyslaitoksen aivotyöhön ja työhyvinvointiin liittyvissä valmennuksissa. Sisältö Tiinan valmennuksissa on hyvin käytännönläheistä ja valmennuksissa hyödynnetään uusimpia tutkimustuloksia. Tiinan koulutuksissa osallistujat osallistetaan pohtimaan aihetta omasta näkökulmasta, jotta heille jää yhteisestä ajasta jotain mukaan omaan työhönsä ja elämäänsä. Työskentelyn tavoitteena on herättää osallistuja pohtimaan asiaa syvemmin ja saada hänet motivoitumaan jonkin asian edistämisessä. Valmennuksissa käydään läpi myös keinoja tai ratkaisuja, miten tilannetta voi parantaa. Tavoitteena on muutos työn arjessa.

Tiina Heusala

Tiina Heusala on kauppatieteiden maisteri johtamisen ja organisaatioiden alalta. Hänellä on positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutus. Tiina on toiminut esihenkilönä ja työskennellyt mm. henkilöstöpäällikkönä ja ammentaa näistä tehtävistä kouluttajana johtamisen ja työhyvinvoinnin edistämisen aiheista.

Tiina on kiinnostunut tarkastelemaan työpaikkoja organisaatiopsykologian näkökulmasta ja ajattelee, että tuottavuuden ja toiminnan kehittäminen kulkee käsi kädessä työhyvinvoinnin kehittämisen kanssa. Aivotyö- ja muutosjohtamisen valmennusten lisäksi Tiina pitää hankkeissa erilaisia valmennuksia työpaikoille mm. esihenkilötyöstä, yrityksen toiminnan kehittämisestä ja johtoryhmätyöskentelystä.

”Et voi aina vaikuttaa siihen mitä tapahtuu, mutta voit vaikuttaa siihen, miten suhtaudut asioihin.”

”Askel kerrallaan eteenpäin mahdollistaa muutosten näkymisen työn arjessa.”

”Työskentelytapojen kehittäminen on yksi tärkeimpiä kehittämisen kohteita työssä, koska se vaikuttaa kaikkeen työn tekemiseen.”

”Vain sydämellä näkee hyvin.” Antoine de Saint-Exupery

Haluatko lisätietoa koulutuksistamme?

Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut koulutuksistamme tai suunnittelet koulutuksen toteuttamista työpaikallasi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.