Seminaari

Työsuojelupäivät

Kaipaatko inspiraatiota ja vertaistukea työsuojelun kehittämiseen?

Työsuojelupäivät on vuosittain järjestettävä tapahtuma työsuojelutoimijoille verkostoitumiseen ja tietojen päivittämiseen. Puheenvuorojen ja keskustelun kautta saat uusia oppeja ja oivalluksia työpaikalle vietäväksi. Huippusuosion saavuttanut tapahtuma järjestetään jälleen 9.–10.1.2024. Tervetuloa!

Tummatukkainen nainen katsoo sivulle päin
Tapahtuma järjestetään tammikuussa 2024!

Tapahtumapaikka tarkentuu lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Ajankohta
-
Paikkakunta

Suomi

Miksi osallistua?

Työsuojelupäivät kerää yhteen työsuojelun ammattilaisia ja asiantuntijoita verkostoitumaan ja päivittämään tietoja. Tapahtumassa saat työsuojeluun uutta ja ajankohtaista ajateltavaa toimialasta riippumatta. Lisäksi kuulet perinteiseen tapaan kovia työelämän asiantuntijoita sekä konkreettisia esimerkkejä työpaikoilta. Osallistumalla aloitat vuoden inspiroituen ja uutta oppien!

Lainaus
Palautetta osallistujilta:

"Nämä ovat aina kovin innostavia ja uusia ideoita synnyttäviä tapahtumia. Puheenvuorot olivat tätä päivää, ajankohtaisia esimerkkejä."

"Monipuolisia ja erilaisia esityksiä, joista sai paljon vinkkejä ja ajateltavaa."

"Tapahtuman järjestelyt toimivat erittäin hyvin ja kaikki oli suunniteltu viimeisen päälle. Kokonaisuus oli toimiva ja esitykset antoivat konkretiaa."

"Sain hyviä eväitä vasta aloittelevana työsuojeluvaltuutettuna. Useiden puheenvuorojen aihe kolahti ja herätti mietteitä missä jamassa työyhteisömme on ollut ja mikä on tämän hetken tilanne."

Lisätietoja antavat

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo

Tapahtuman suunnittelu

Sähköpostiosoite
hanna.uusitalo [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 8666
Mika Liuhamo

Mika Liuhamo

Tapahtuman suunnittelu

Sähköpostiosoite
mika.liuhamo [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 8620

Tilaa tapahtuman uutiset