Euroopan työterveys- ja työturvallisuusvirasto etsii ICT-asiantuntijaa

Euroopan työterveys- ja työturvallisuusvirasto etsii ICT-asiantuntijaa työskentelemään Espanjan Bilbaoon. Virasto edistää työterveyttä, -turvallisuutta ja tuottavuutta Euroopassa. 
Kaksi työntekijää katsoo tietokoneen näyttöä hymyillen.

Euroopan työterveys- ja työturvallisuusviraston eli EU-OSHAn tavoitteena on lisätä työterveyttä, -turvallisuutta ja tuottavuutta eurooppalaisilla työpaikoilla. EU-OSHA kerää, tuottaa ja levittää luotettavaa ja puolueetonta tutkimustietoa eurooppalaisesta työelämästä sekä kehittää työkaluja työterveyden ja -turvallisuuden edistämiseksi.  

Monikansallisessa virastossa Pohjois-Espanjan Bilbaossa työskentelee 65 eri alojen asiantuntijaa. Joustavat työjärjestelyt, kuten mahdollisuus osa-aikatyöhön, joustaviin työaikoihin ja etätyöskentelyyn edistävät työ- ja yksityiselämän tasapainoa. Vaihtuvuus työpaikalla on vähäistä, mutta toisinaan avoimia tehtäviä tulee hakuun esimerkiksi eläköitymisen johdosta. 

Nyt Euroopan työterveys- ja työturvallisuusvirasto etsii ICT-asiantuntijaa kolmivuotiseen työsuhteeseen (jatko mahdollinen). Tehtävässä edellytetään muun muassa M365- ja kyberturvallisuusosaamista. Työskentelykieli on englanti.   

Kiinnostuitko tehtävästä?  

Toimi nopeasti, sillä hakuaika tehtävään päättyy jo 16.6.2023.   

Lisätiedot  

Tutustu myös  

 Uutisen julkaisijasta   

  • Työterveyslaitos on Euroopan työterveys- ja työturvallisuusviraston kansallinen koordinaatiokeskus Suomessa. Tuemme viraston toimia välittämällä eurooppalaista tutkimustietoa suomalaisille työpaikoille. Välitämme myös EU-OSHAlle tietoa suomalaisen työelämän tilasta ja hyvistä käytännöistä.    

 

Avainsanat

Jaa sisältö somessa!