Sujuva aivotyö verkkokoulutus.
Toteutustapa
Verkkovalmennus

Sujuva aivotyö -verkkovalmennus

Kaipaatko konkreettisia keinoja aivotyön kuormituksen vähentämiseen? Tässä verkkovalmennuksessa saat työkaluja työn sujuvoittamiseen ja kuormituksen hallintaan kognitiivista ergonomiaa parantamalla.

Yksittäiset osallistujat: lasku

Tilaa valmennus ja aloita itseopiskelu. Hinta 195 € + alv 24%.  

Yksittäiset osallistujat: verkkopankki/ korttimaksu

Tilaa valmennus verkkokaupasta. Voit aloittaa opiskelun vaikka heti. Hinta 195 € + alv 24%. 

Ryhmät ja räätälöidyt ratkaisut

Hyödynnä ryhmäalennus. Ota yhteyttä ja tilaa ehdotus tiimillenne toteutettavasta valmennuksesta tai maksuton tutustumistapaaminen.

Tavoite ja hyödyt

Valmennuksen avulla perehdyt yksin tai työyhteisösi kanssa tietotyöläisen kuormituksen hallintaan ja työn sujuvoittamiseen. Saat valmennuksesta konkreettisia keinoja aivotyöystävällisten toimintatapojen edistämiseen sekä käyttöönottoon.

 • Ymmärrät aivotyön piirteet ja luonteen.

 • Tunnistat sujuvan aivotyön esteet ja edistäjät.

 • Opit hallitsemaan työsi kuormitustekijöitä ja sujuvoittamaan työtäsi.

 • Kokeilet valmennuksen aikana omassa työssäsi keinoja, jotka parantavat työn kognitiivista ergonomiaa.

 • Laajennat näkökulmaa, miten työyhteisösi voisi ratkaista yhdessä aivotyön haasteita.

Sisältö

Verkkovalmennus koostuu seitsemästä osiosta. Se on avoinna kaksi kuukautta ja opiskeluun kuluu aikaa noin 5-6 tuntia.

 1. Tervetuloa

 2. Ihmisen mittainen työ

 3. Kuormittava aivotyö

 4. Innostava aivotyö

 5. Aivotyö etätyössä

 6. Aivotyö työyhteisössä

 7. Lopetus

Kun osallistut valmennukseen yli 10 hengen tiimissä, toteutamme kanssanne Aivotyökyselyn. Vastausten perusteella tunnistamme teidän yleiset, innostavat ja kuormittavat aivotyön vaatimukset. Tilannekuvan pohjalta aivotyön kehittäminen voidaan kohdentaa oikeisiin asioihin. Kyselyllä on kerätty jo yli 11 000 vastausta yli sadalta suomalaiselta työpaikalta.

Kohderyhmä

Verkkovalmennus on suunniteltu työyhteisöille ja yksittäisille henkilöille, jotka haluavat perehtyä tietotyöläisen kuormituksen hallintaan ja kognitiiviseen ergonomiaan. Työyhteisöissä työkulttuuri kehittyy valmennuksen avulla yhteisen keskustelun ja yhteisten toimintatapojen myötä.Valmennuksesta on hyötyä koko henkilöstölle, esihenkilöille, HR-ammattilaisille ja työsuojeluhenkilöstölle.UUTUUS: Valmennukseen on saatavilla esihenkilöille suunniteltu Aivotyön johtaminen -lisäosa, joka tukee esihenkilöä viemään verkkovalmennuksen opit tiimin arkeen ja auttaa hallitsemaan kuormitusta esihenkilötyössä. Lisäosa sisältää 1 h teoriaosion, lopputehtävän sekä 1 h konsultoinnin. Kysy lisää!

Kysy meiltä lisää

Henkilökuva Tiina Heusala

Tiina Heusala

Lisätiedot ja ehdotus verkkovalmennuksen toteutuksesta

Sähköpostiosoite
tiina.heusala [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3056

Sanna-Maria Kauppila

Verkkovalmennuksen käytännön toteutus

Sähköpostiosoite
sanna-maria.kauppila [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 6028

Asiakkaidemme kokemuksia

Lainaus
Hyvä kokonaisuus: vähän teoriaa, käytännön vinkkejä -paljon ajattelemisen aihetta. Kohdistui juuri MINUUN toimijana ja työntekijänä. Kuinka itse toimin, kuinka toimin tiimeissä ja muissa ryhmissä. Herätti myös ajatuksia etäkulttuurissa toimimiseen ja muiden huomioon ottamiseen. Vaikka juuri nyt olikin paljon työasioita käynnissä, niin kuitenkin ennätti aina itselle sopivissa väleissä käydä materiaalia läpi ja hiljentyä aiheeseen. Muistutukset toivat painetta mutta myös auttoivat.

Lainaus
Hyödyllisiä vinkkejä multitaskauksen selättämiseen, helppoja vinkkejä, joita voi helposti viedä omaan työympäristöön. Verkkovalmennuksessa etuna on aikataulujen vapaus, kun pystyi perehtymään materiaaliin silloin kun itselle sopi.

Lainaus
Olen valmis kääntämään uuden lehden aivotyöergonomiani saralla. Tässä on tullut tosi paljon ajateltavaa ja hyviä konkreettisia vinkkejä, miten saisimme vietyä tätä asiaa eteenpäin työorganisaatiossamme
Lainaus
Moduulimuotoinen koulutus oli hyvä, asiat oli selkeästi palasteltu. Materiaalit olivat monipuolisia, ja tykkäsin, että niitä sai myös itselle ladattua. Osallistavat kyselyt ja keskustelut olivat myös huippuja!
Lainaus
Paljon materiaalia, sopivasti nimettöminä annettavia vastauksia tärkeisiin kysmyksiin. Tämä keskustelu ja muiden kommentit olivat parasta antia.
Lainaus
Hyvää asiaa oman ajattelun ja toiminnan huomioimiseen arjen helpottamiseksi. Selkeästi ja ytimekkäästi etenevät kokonaisuudet. Hyviä vinkkejä!

Video: Kognitiivinen ergonomia