Pienen yrityksen ydinkunto -testi

Miten yrityksesi voi? Katsasta tällä pikatestillä yrityksesi toiminnan eri osa-alueet. Saat lopuksi lyhyen palautteen ja voit tulostaa tulokset itsellesi.

Miten sinulla tai teillä menee? Onko talous tasapainossa, kehittyykö yritys? Tässä pienyrityksen ydinkunnon testissä vastaat yrityksesi tilanteeseen liittyviin kysymyksiin neljän eri osa-alueen kautta:

  • aktiivinen yritystoiminnan kehittäminen
  • työympäristöstä ja hyvinvoinnista huolehtiminen
  • talouden hallinta
  • työyhteisön sujuva toiminta.

Jotta yritys voisi hyvin ja menestyisi, olisi kaikkien neljän osa-alueen oltava kunnossa. Saat testin lopuksi hyödyllistä palautetta ja voit tulostaa tulokset itsellesi.

Testissä on otettu huomioon sekä yksinyrittäjät että pienet yritykset. Nimestään huolimatta katsastus sopii myös hieman isommille yrityksille.

Kysely on täysin anonyymi, ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Kerättäviä tietoja hyödynnetään yleisellä tasolla tilastoinnissa siten, ettei yksittäisen henkilön vastauksia voi tunnistaa.

Tämä testi on Työterveyslaitoksen Mikrot menestykseen -ESR-hankkeen tuotos. Se on tuotettu yhteistyössä seuraavien tahojen kanssa: Varsinais-Suomen Yrittäjät, SKAL Länsi-Suomi, Elo ja LähiTapiola. Hanketta on rahoittanut Euroopan Sosiaalirahasto (ESR).

mikrot-menestykseen-hanke-logokooste

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Susanna Visuri

Susanna Visuri

vanhempi asiantuntija
Sähköpostiosoite
Susanna.Visuri [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 7548
Miira Heiniö

Miira Heiniö

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
miira.heinio [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2948