Kiinnostavia aivotyökoulutuksia tulossa

Kaipaatko keinoja aivotyön kuormituksen hallintaan? Koulutusvalikoimastamme löydät käytännönläheisiä koulutuksia aivotyöstä ja kognitiivisesta ergonomiasta. Muista myös ilmoittautua maksuttomaan webinaariin, jossa pääset kuulemaan tuoreita tutkimustuloksia!
Joukko aivotyön tekijöitä tutkii ilmoitustaulua.
Henkilökuva Tiina Heusala
Tiina Heusala
kehittämispäällikkö
Henkilökuva Teppo Valtonen
Teppo Valtonen
kehittämispäällikkö

Maksuton webinaari aivotyöstä ja kognitiivisesta ergonomiasta kiinnostuneille

Viisi avausta aivotyöhön -webinaari 22.8. klo 14–15.

Tervetuloa kuulemaan Viisikko-tutkimushankkeen tuloksia! Viisikko-tutkimushankkeessa on selvitetty aivotyön eri osa-alueiden yleisyyttä, innostavuutta ja kuormittavuutta sekä näiden tekijöiden yhteyttä työn terveellisyyteen ja tuloksellisuuteen. Webinaari soveltuu erityisesti päättäjille, johtajille, esihenkilöille, henkilöstö-, työsuojelu- ja työterveystoimijoille. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 21.8.

Oman työyhteisön kehittäjille

Sujuva aivotyö -verkkovalmennus

Kaipaatko konkreettisia keinoja oman tai työyhteisösi aivotyön kuormituksen vähentämiseen? Sujuva aivotyö -verkkovalmennuksessa saat työkaluja työn sujuvoittamiseen ja kuormituksen hallintaan kognitiivista ergonomiaa parantamalla. Valmennuksesta hyötyvät esimerkiksi HR-ammattilaiset, esihenkilöt, työsuojeluhenkilöstö sekä koko henkilöstö. Sote-alan työyhteisöille olemme räätälöineet oman valmennuksen – kysy verkkokoulutuksen asiantuntijoilta lisää.

Psykologeille ja työterveyshuollon ammattilaisille

Työn kognitiivisen kuormittavuuden arviointimenetelmä psykologeille

Koulutuksessa opit käyttämään psykososiaalisen kuormituksen arviointimenetelmää, joka keskittyy työn kognitiivisiin vaatimuksiin ja kuormitustekijöihin. Pääset toteuttamaan harjoitustyönä arviointimenetelmän omassa organisaatiossasi tai asiakasorganisaatiossa. Koulutus on tarkoitettu työterveyspsykologeille ja psykologeille.

Työn kognitiivisen kuormituksen arviointi – Työterveyshuollon moniammatillinen koulutus

Onko sinulla tarve arvioida asiakkaittesi työn kognitiivista ja psykososiaalista kuormittavuutta? Koulutuksessa perehdyt työn kognitiivisiin vaatimuksiin ja kuormitustekijöihin, sekä kognitiivisen ergonomian selvittämiseen työterveyshuollon moniammatillisena yhteistyönä. Koulutus soveltuu työterveyshuollon ammattihenkilöille ja asiantuntijoille, kuten työterveyshoitajille ja -lääkäreille.

Lisätietoja

Tiina Heusala, kehittämispäällikkö, puh. 030 474 3056, tiina.heusala [at] ttl.fi (tiina[dot]heusala[at]ttl[dot]fi)

Teppo Valtonen, tuotepäällikkö, puh. 030 474 2625, teppo.valtonen [at] ttl.fi (teppo[dot]valtonen[at]ttl[dot]fi)

Jaa sisältö somessa!