Perjantai-meeting kokoaa työterveyshuollon ja työlääketieteen toimijat viikoittain asiantuntijaluentojen äärelle – huomioi päivitetty Teams-linkki

Työterveyslaitos järjestää perjantaiaamuisin verkossa avoimia ja maksuttomia työterveyshuollon ja työlääketieteen asiantuntijaluentoja eli perjantai-meetingejä. Luentojen monipuoliset aiheet ovat erityisesti työterveyshuolto- ja työsuojeluhenkilöstöä sekä alan opiskelijoita ja tutkijoita kiinnostavia.
-

Kevään aikana asiantuntijaluennoilla kuullaan muun muassa myötätuntouupumuksesta ja sijaistraumatisoitumisesta, kemikaaliosaamisesta työterveyshuollossa ja aikuisiän ADHD:stä.

– Perjantai-meetingiin osallistumalla pidät vaivattomasti huolta laaja-alaisesta osaamisestasi. Luentojen aihealueet ovat laajoja ja ajankohtaisia, toteavat perjantai-meetingin yhteyshenkilöt, erikoistuvat lääkärit Kirsi Kärkkäinen ja Petra Ruuth Työterveyslaitoksesta.

Osallistujat voivat antaa aihetoiveita yhteyshenkilöille. Yhteystiedot löydät verkkouutisen lopusta.

Menneiden luentojen tallenteet ovat katseltavissa jälkikäteen kahden viikon ajan, jos luennoitsija on antanut siihen suostumuksen. Myös luentomateriaalit ovat saatavissa luennon jälkeen, ellei luennoitsija toisin pyydä.

Perjantai-meetingit järjestetään perjantaisin 8.309.30 verkossa Microsoft Teams -alustalla. Liittymislinkki on päivitetty maaliskuun alussa.

Päivitetty liittymislinkki, luentotallenteet ja muuta lisätietoa: Työterveyshuollon ja työlääketieteen perjantai-meetingit | Työterveyslaitos (ttl.fi)

Lämpimästi tervetuloa mukaan perjantai-meetingiin!

Lisätiedot ja luentojen aihetoiveet

  • Kirsi Kärkkäinen, erikoistuva lääkäri, Työterveyslaitos, 030 474 3450, kirsi.karkkainen [at] ttl.fi (kirsi[dot]karkkainen[at]ttl[dot]fi)  
  • Petra Ruuth, erikoistuva lääkäri, Työterveyslaitos, 030 474 3481, petra.ruuth [at] ttl.fi (petra[dot]ruuth[at]ttl[dot]fi)

Jaa sisältö somessa!