Liisa Puskala

Liisan erityisosaamista ovat työhyvinvointi, palautuminen, kognitiivinen ergonomia, hybridityö ja niiden johtaminen. Liisa on sertifioitu Business Coach ja hänellä on ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys.

Valmentaja, psykologi Liisa Puskala korostaa usein, että työhyvinvointi on joukkuelaji.  Siksi hänen valmennuksissaan on erittäin käytännönläheinen ote ja hän keskusteluttaa koko työyhteisöä siitä, miten yhdessä voidaan vaikuttaa paremman työhyvinvoinnin edellytyksiin. Liisa toimii valmentajana suositussa Työhyvinvoinnin johtaminen -verkkovalmennuksessamme. Taitavana digipedagogina hän johdattelee sinut myös uudistamaan työtapojasi Hybridityö haltuun -valmennuksessa. Liisan erityisosaaminen liittyy vahvasti johtamiseen ja digitalisaatioon, joiden roolia työelämässä hän on seurannut yli 20 vuotta.

Liisan kanssa voit myös suunnitella juuri sinun työyhteisöllesi sopivan valmennuskokonaisuuden tarvelähtöisesti.

Työhyvinvointi liittyy tiiviisti sujuvaan työhön ja työn tuottavuuteen. Puheenvuoroissani keskityn siksi siihen, miten yhdessä luodaan onnistumisen olosuhteet ja millaisilla työtavoilla työ tuottaa sekä tulosta että hyvinvointia. Työ ja hyvinvointi voivat olla sekä – että asia, ei joko - tai -kysymys.

Liisalla on yli kahden vuosikymmenen kokemus johtamisen koulutuksesta ja saman ajan hän on seurannut verkko-opetuksen yleistymistä ja työelämän digitalisaatiota. 

Elämme jännittävää aikaa, jossa moni työn peruselementti on perustavaa laatua olevassa murroksessa. Tarvitsemme uudistuvaa otetta työtapojen, vuorovaikutuksen ja työn tarkoituksen pohtimiseen, jotta voimme hyödyntää digitalisaation suomat mahdollisuudet ja samalla sovittaa työkäytännöt ihmisten parhaita ominaisuuksia tukeviksi. Varsinkin etätyö, hybridityö ja ajattelutyön ergonomia puhututtavat nyt asiakkaitani.

Liisan laaja ymmärrys sekä työelämästä että tutkimustiedosta mahdollistaa myös monenlaiset räätälöidyt toteutukset. Hän on pidetty puhuja suurillekin yleisöille ja osaa herättää tilaisuuteen sopivaa keskustelua.

Liisa on auttanut työyhteisöjä esimerkiksi näissä teemoissa:

  • työhyvinvoinnin johtaminen ja esihenkilöiden oma jaksaminen
  • aivotyö ja kognitiivinen ergonomia käytännössä
  • etä- ja hybridityön hyvät käytännöt
  • omien voimavarojen vahvistaminen ja palautuminen

Haluatko lisätietoa koulutuksistamme?

Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut koulutuksistamme tai suunnittelet koulutuksen toteuttamista työpaikallasi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.