Liisa Puskala

Liisa Puskala toimii valmentajana suositussa Työhyvinvoinnin johtaminen -verkkovalmennuksessamme. Taitavana digipedagogina Liisa johdattelee sinut myös uudistamaan työtapojasi Hybridityö haltuun -valmennuksessa. Liisa Puskalan erityisosaaminen liittyy vahvasti johtamiseen ja digitalisaatioon. "On ihana tietää, että asiakas saa aina omaan tarpeeseensa sopivan valmentajan. Meillä kaikilla on omat vahvuutemme ja eri aloilta kertynyttä kokemusta".
Liisa Puskala

Koulutuksissamme keskitytään aina oleelliseen, eikä vain liidetä trendien siivellä. Tämä on mahdollista, sillä koulutuksemme perustuvat aina ajankohtaiseen tutkimustietoon, ja kouluttajamme osaavat kiteyttää oleellisimmat asiat terävästi.

Pitkä kokemus valmentamisesta sekä monilla myös tutkimushankkeissa toimimisesta ovat kouluttajiemme ja valmentajiemme valttikortteja.

Siksi pystymme tarjoamaan laajan kirjon erilaisia toimintatapoja ja ideoita sekä ymmärrystä hyvinkin erilaisista tilanteista. Koulutuksillamme vastataan siis yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin.  

Myös verkkovalmennuksiamme voidaan yksilöidä ja tehostaa valmentajan tukea hyödyntämällä. Kokeneet valmentajamme herättelevät osallistujia keskustelemaan valmennuksen teemasta, ja uusia oivalluksia syntyy. Valmentajan mukanaolo rytmittää koulutusta ja antaa lisämotivaatiota koulutuksen suorittamiselle.

Työyhteisön kanssa oppiminen ja koulutuksen teemoista yhdessä keskusteleminen onnistuu tehokkaasti valmentajan tuella.

Haluatko lisätietoa koulutuksistamme?

Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut koulutuksistamme tai suunnittelet koulutuksen toteuttamista työpaikallasi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.