Mikro oppimisen -kirjasto.
Toteutustapa
Verkkovalmennus

Mikro-oppimisen kirjasto

Tuntuuko, ettei osaamisen kehittämiselle löydy aikaa? Kaipaatko nopeasti hyödynnettäviä, konkreettisia ideoita ja vinkkejä työhyvinvointiin, työturvallisuuteen, työn muutokseen ja työhyvinvoinnin johtamiseen? Mikro-oppimisen kirjasto tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankkia valtavan määrän oppimissisältöä joko omaan tai työyhteisösi käyttöön, arjen työhyvinvoinnin tueksi. Mikro-oppiminen on myös loistava sosiaalisen oppimisen väline, jonka avulla on mahdollisuus tuoda aihepiiri työpaikalle omaan aktiiviseen ja syvempään käsittelyyn.

Yksittäiset osallistujat: maksutapa lasku

Tilaa mikro-oppimisen kirjasto itsellesi ja aloita itseopiskelu. Hinta 195 €/ osallistuja  + alv 24%. Kesto 6 kuukautta. 
 

Yksittäiset osallistujat: maksutapa verkkopankki/ korttimaksu

Tilaa mikro-oppimisen kirjasto itsellesi ja aloita itseopiskelu vaikka heti. Hinta 195 €/ osallistuja  + alv 24%. Kesto 6 kuukautta. 

Ryhmät ja räätälöidyt ratkaisut

Hyödynnä merkittävä ryhmäalennus ja tilaa ehdotus tiimillenne toteutettavasta ratkaisusta. Oppimista voi täydentää lisäpalveluin, esim. webinaareilla tai työpajoilla. Kysy lisää myös toteutuksesta omalle oppimisalustallenne tai intraanne.

Tavoite ja hyödyt

Mikro-oppiminen on joustava digitaalinen tapa kehittää osaamista oikea-aikaisesti, pieniä, aiheeseen herätteleviä sisältökokonaisuuksia hyödyntäen ja opittua käytäntöön nopeasti soveltaen. Opiskelu onnistuu sinulle sopivassa hetkessä, ajasta ja paikasta riippumatta. Mikro-oppimisen kirjasto on mobiilituettu.

Mikro-oppimisen hyödyt:

  1. Sopii niin yksittäiselle oppijalle kuin koko työyhteisölle
  2. Joustava tapa opiskella ajasta ja paikasta riippumatta
  3. Monipuolinen, herättelevä sisältö tarvelähtöisesti
  4. Kattavat aihealueet osaamisen päivittämisen tueksi
  5. Nopeasti sovellettavissa omaan työarkeen ja työyhteisöön
  6. Kustannustehokas ratkaisu isommallekin tiimille
  7. Räätälöintimahdollisuus omalle oppimisalustalle

Mikro-oppimisen kirjaston voit hankkia kustannustehokkaasti myös työyhteisön käyttöön, vaikka vuodeksi kerrallaan. Oppijat voivat näin poimia omaan tilanteeseen ja tarpeeseen sopivat oppimissisällöt ja perehtyä niihin omatahtisesti.

Voimme räätälöidä yksittäisiä sisältökokonaisuuksia omalle oppimisalustallenne. Halutessanne voitte täydentää oppimista myös sisältöjä tukevilla työpajoilla. Ota yhteyttä tiimillenne tai organisaatiolle suunnatusta ratkaisusta – keskustellaan yhdessä teille sopivasta toteutuksesta.

Sisältö

Mikro-oppimisen kirjaston monipuolisesta sisältövalikoimasta löytyy jokaiselle jotain. Käytössäsi on jo nyt yli 60 mielenkiintoista kokonaisuutta, joista voit poimia tarvetta ja kiinnostusta vastaavan herättelevän oppimissisällön ja aloittaa opiskelun. Kirjaston sisältövalikoima täydentyy koko ajan.

Mikro-oppimisen kirjaston aihealueet kattavat kokonaisuuksia niin työhyvinvointiin, työturvallisuuteen, työn muutokseen kuin työhyvinvoinnin johtamiseen. Tutustu teemoihin tarkemmin alla olevasta valikosta. Yhden sisältökokonaisuuden läpikäymiseen kannattaa varata noin 5–10 minuuttia.

Jokainen sisältökokonaisuus rakentuu pedagogisten periaatteidemme mukaan sisältäen aiheeseen johdattelevan tutkitun tiedon osuuden, harjoituksia sekä käytännönläheisiä vinkkejä sinun ja työyhteisönne käyttöön. Näin siirrät vinkit ja opitun nopeasti omaan työarkeen ja tiimin yhteiseen keskusteluun.

Kohderyhmä

Mikro-oppimisen kirjasto sopii niin yksittäisille oppijoille kuin työyhteisöille: kaikille, jotka haluavat päivittää omaa osaamistaan kiireisen arjen keskellä nopeiden, herättelevien oppimissisältöjen avulla. Yksittäiset sisällöt ovat helposti ja kustannustehokkaasti räätälöitävissä myös omalle oppimisalustallenne tai vaikkapa suoraan organisaationne intraan.

Mikro-oppimisen kirjasto on myös loistava sosiaalisen oppimisen työkalu. Mitä jos ottaisitte tiimipalaveriinne käytännöksi keskustella vaihtuvasta työhyvinvoinnin aihealueesta Työterveyslaitoksen huippuasiantuntijan alustamana? Keskustelun pohjana voi olla kunkin ennakkoon opiskelema yhdessä valittu moduuli. Näin oppiminen jatkuu varsinaisen opiskeluajan jälkeen ja pääsette yhdessä pohtimaan teemaa omasta näkökulmastanne ja pitämään tärkeää aihetta esillä.

Tutustu mikro-oppimisen teemoihin

Tutustu maksutta

Kiinnostaako mikro-oppiminen? Tutustu maksutta yhteen sisältömoduuliin Etänä vai lähinä. Voit myös tilata itsellesi maksuttomat kokeilutunnukset koko Mikro-oppimisen kirjastoon.

Sosiaalinen oppiminen

 

Mikro-oppimisen kirjasto on loistava sosiaalisen oppimisen työkalu. Oheisesta tiedostosta löydät vinkkejä siihen, miten voitte hyödyntää mikro-oppimisen kirjastoa ryhmässä.

Asiakkaidemme kokemuksia

Lainaus
Lyhyiden sisältöjen ansiosta voimme oppimisessa keskittyä aiheesta keskusteluun. Keskusteluiden kautta olemme tiimissä oppineet tuntemaan toisiamme paremmin ja kunkin vahvuuksia. Kirjaston käyttö on vahvistanut tiimihenkeämme.
– Minttu Jalkanen, vastaava ohjaaja, Wiitaunioni
Lainaus
Mikro-oppimisen kirjasto on huippujuttu! Ja mikä parasta, voin huikata tiimilleni vaikka tyyliin näin: katsokaa tämä seuraavaan viikkopalaveriin mennessä 🙂 Pidän tästä kokonaisuudesta todella paljon! Osiot ovat juuri sopivan kokoisia ja laadukkaasti toteutettuja!

Mikro-oppimisen kirjaston esittelyvideo

Kysy lisää

-

Jussi Niemelä

erityisasiantuntija
Sähköpostiosoite
jussi.niemela [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 3342
Henkilökuva Johanna Jalava

Johanna Jalava

tuotepäällikkö
Sähköpostiosoite
johanna.jalava [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2677