kuvituskuva
Palvelu

Sisäilmaongelmien ratkaiseminen

Työtilojen sisäilmaongelmien ratkaiseminen ja erilaisten sisäilmatilanteiden hoitaminen työpaikalla vaatii usein moniammatillista osaamista. Sisäilmaan liittyvissä asioissa työpaikan linjajohto, kiinteistöhallinta ja työsuojelu tekevät yhteistyötä mm. rakennusterveysasiantuntijan ja lääkärin sekä tarvittaessa työyhteisöasiantuntijan kanssa. Työpaikan henkilöstön osallistumismahdollisuus sisäilmatilanteiden selvittämisessä ja ratkaisemisessa on tärkeää.
Kysy lisää

Haluatko tilata asiantuntijaluennon organisaatiollesi, tai onko työpaikallasi suunnitteilla sisäilmaan liittyvä kehittämishanke? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Tarjoamme apua sisäilmatilanteisiin

Työterveyslaitoksesta voit tilata sisäilmastokyselyn, jolla henkilöstön kokemuksia sisäilmatilanteesta voidaan kartoittaa. Tarvittaessa voit tilata myös sisäilmaryhmälle tarkoitetun kyselyn palautetilaisuuden, jossa kyselyn tuloksia käydään läpi yhdessä Työterveyslaitoksen asiantuntijalääkärin kanssa.

Työterveyslaitos tarjoaa myös monimuotoista koulutusta sisäilmaongelmien ratkaisemiseen ja erilaisiin sisäilmatilanteisiin. Käytettävissäsi on rakennusterveysasiantuntija, lääkäri ja työyhteisöasiantuntija tarpeidesi mukaan.

Palvelumme

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Hanna Keränen

Hanna Keränen

erikoislääkäri

Sisäilmastokysely

Sähköpostiosoite
hanna.keranen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2119
Pirjo Korenius

Pirjo Korenius

ylilääkäri

Sisäilmastokysely

Sähköpostiosoite
pirjo.korenius [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 7258

Sirpa Rautiala

tuotepäällikkö

Sisäilmatilanteet

Sähköpostiosoite
Sirpa.Rautiala [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 7168
Sanna Lappalainen

Sanna Lappalainen

johtaja

Sisäilmatilanteet

Sähköpostiosoite
Sanna.Lappalainen [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2961