Työterveyslaitoksen Virtuario™ – työturvallisuuskoulutukset mukana FinnBuild-messuilla 4.–6.10.

Virtuario™ on Työterveyslaitoksessa kehitetty työturvallisuusoppimiseen kannustava virtuaalitodellisuuden oppimisalusta. Tule messuosastollemme kokemaan Virtuario™-työturvallisuuden koulutukset virtuaalitodellisuudessa! Asiantuntijamme puhuvat messuilla myös modernin turvallisuusoppimisen hyödyntämisestä rakennusalalla.
-
Kristian Lukander
Kristian Lukander
vanhempi asiantuntija

Virtuario™-oppimisalusta tarjoaa työpaikoille uuden ja innostavan tavan kehittää turvallisuuskulttuuria eri työympäristöissä. Työterveyslaitoksen MoSaC- ja SLIVeR -tutkimushankkeet ovat osoittaneet, että työturvallisuutta voi oppia virtuaalitodellisuudessa jopa perinteistä luentokoulutusta paremmin. Virtuario™-oppiminen onnistuu itseohjautuvasti VR-laseilla ilman aiempaa kokemusta virtuaalitodellisuudesta.

Oppimisalustan saatavilla olevia sisältöjä pääsee kokeilemaan FinnBuild-messujen ajan Työterveyslaitoksen messuosastolla 3a49 DigiPRO-lavan vieressä. 

Työterveyslaitoksen tutkimushankkeissa MoSaC – Modernia turvallisusoppimista rakennusalalle ja SLIVeR – Työturvallisuusoppiminen immersiivisessä virtuaalitodellisuudessa on tutkittu virtuaalitodellisuuden työturvallisuusoppimista.  Työterveyslaitoksen vanhempi asiantuntija Kristian Lukander ja hankkeen projektipäällikkö Maria Tiikkaja puhuvat FinnBuild-messuilla virtuaalikoulutusten tutkimuksesta ja toimivista ratkaisuista.

Puheenvuoro kuullaan DigiPRO-lavalla tiistaina 4. lokakuuta klo 11:15-11:45.

Nähdään messuosastollamme ja DigiPRO-lavalla!

FinnBuild – kansainväliset rakennus- ja talotekniikkamessut

Lisätiedot

  • vanhempi asiantuntija Kristian Lukander, Työterveyslaitos, 040 539 8476, kristian.lukander [at] ttl.fi (kristian[dot]lukander[at]ttl[dot]fi) 

Tutustu myös

Jaa sisältö somessa!