Onko työpaikallasi huono sisäilma? 

Autamme ratkaisemaan sisäilmaongelmat moniammatillisesti ja suunnitelmallisesti asiakkaan lähtötilanteen mukaan. Tarjoamme asiantuntijapalvelua toimistotyyppisen työympäristön sisäilmaongelmissa – myös virtuaalisesti!

Palvelutarjontaamme kuuluvat:

Asiantuntijaneuvonta ja -ohjaus

Asiantuntijaneuvonta on tarpeen, jos sisäilmaongelman aiheuttajasta ei ole varmuutta ja on tarve päästä nopeasti ”kartalle” sekä eteenpäin kohti ratkaisua. Asiantuntijamme antavat askelmerkit sisäilmaongelman ratkaisemiseen asiakkaan toimittamien asiakirjojen ja kohteessa tai verkkovälitteisesti pidettävän konsultointipalaverin perusteella. Palveluun voidaan tarvittaessa liittää sisäilmaongelman ratkaisemisen, viestinnän sekä arjen esimiestyön tuki.

Asiantuntijamme neuvovat ja ohjaavat myös mm. sisäilmaryhmiä hallitsemaan sisäilmaongelmakokonaisuutta, tukevat esimiestyössä, viestinnässä ja luottamuksen rakentamisessa. Tarjoamme neuvontaa paikan päällä tai verkkovälitteisesti. Neuvontamme voi olla kertaluontoista tai pidempikestoista.

Asiantuntijalausunnot

Asiantuntijamme antavat kirjallisen lausunnon altistumisolosuhteista, lisäselvitystarpeista ja jatkotoimenpiteistä toimittamienne tietojen ja kohteessa tehtävän katselmuksen perusteella.

Altistumisolosuhteiden arvioinnin ja Työterveyslaitoksen sisäilmastokyselyn perusteella voimme arvioida sisäilmaongelman terveydellistä merkitystä työntekijöille.

Asiantuntijalausunnot ovat tarpeen myös kun:

  • Sisäilmaongelma on vaikea ja pitkittynyt.
  • On epäselvää, ovatko tehdyt selvitykset ja korjaukset olleet riittäviä.
  • On epäselvää, miten ongelman ratkaisussa edetään.

Moniammatillinen sisäilmastoselvitys

Moniammatillisen sisäilmastoselvityksen avulla voidaan arvioida ongelman aiheuttajia, laajuutta ja syitä. Selvitysten perusteella asiantuntijamme laativat lausunnon, jossa arvioidaan myös sisäilmaongelman terveydellistä merkitystä työntekijöille ja ehdotetaan jatkotoimenpiteitä ongelman ratkaisemiseksi. Palveluun voidaan tarvittaessa liittää sisäilmaongelman ratkaisemisen, viestinnän sekä arjen esimiestyön tuki. Käy tutustumassa tapausselostukseemme onnistuneesta sisäilmaongelman ratkaisusta.

Apunasi moniammatillinen asiantuntijaryhmä

Sisäilmaongelmien ratkaiseminen vaatii usein monen asiantuntijan panosta ja saumatonta yhteistyötä. Meillä yhteistyötä tekevät rakennusterveysasiantuntija, asiantuntijalääkäri ja työyhteisökonsultti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Hyvä työympäristö on kaikkien eduksi

Työpaikan hyvä sisäympäristö:

  • Tukee ja edistää tilojen käyttäjien terveyttä ja työhyvinvointia.
  • Lisää työssä jaksamista ja työn tuottavuutta

Kysy lisää palveluistamme

Tavoitat asiantuntijamme helposti puhelimitse tai oheisella yhteydenottolomakkeella. Ota yhteyttä jo tänään!